Türk Telekom’a Stevie’den 7 dalda ödül

Türk Telekom 2017 Stevie Ödülleri’nde başvurduğu tüm kategorilerden ödülle döndü.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Türk Telekom, uluslararası 2017 Stevie Ödülleri’nde, dünyanın çeşitli ülkelerinden 200’den fazla profesyonel yöneticinin yer aldığı jüri heyeti tarafından gerçekleştirilen iki aylık değerlendirme sonunda 7 ödülün sahibi oldu.

Türk Telekom Satış ve Müşteri Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Ümit Önal, şirketin Stevie Ödülleri kapsamındaki başarısını şu sözlerle değerlendirdi; “Türk Telekom olarak müşteri odaklı yaklaşımımızı, yönetimini gerçekleştirdiğimiz tüm kanallarda uyguluyoruz. Bu şekilde, kullanıcı dostu ve inovatif hizmetler tasarlama hedefimize de emin adımlarla ilerliyoruz. Yakın dönemdeki en büyük hedefimiz, müşterilerimizin kullandıkları her cihaz üzerinden, ihtiyaçlarını minimum zamanda maksimum memnuniyet ile karşılayabilmeleri. Bunun için de en hızlı ve kullanıcı dostu platformları hayata geçirmeye devam edeceğiz. Stevie Ödülleri’ndeki bu başarının gelmesinde katkısı olan tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum.”

Online İşlemler Altın Ödül’le zirvede

Müşterilerine hızlı, kolay ve güvenilir yöntemler ile işlem yapmayı sağlama amacı taşıyan “Online İşlemler-Mobil”, Telekomünikasyon Web Kategorisi’nde Altın Ödül’ün sahibi olurken, “Online İşlemler-Ev Telefonu” ve “Online İşlemler-İnternet” kendi kategorilerinde Bronz ödüllerin sahibi oldu.

Online İşlemlerin cep telefonu uygulamalarından olan “Online İşlemler Mobil Uygulaması” ise Mobil Site ve Uygulama kategorisinde Gümüş ödüle layık görüldü. “İnternet” ve “Ev Telefonu” Online İşlemler uygulamaları ise aynı kategoride Bronz Ödül’ün sahibi oldu. Yılın en iyi ürün/servis kategorisinde ise akıllı teklif yapısı ile müşterilerine akılcı ürünler sunan “Online işlemler internet – Teklif Sepeti” ise bir diğer Bronz Ödül’ü kazanmayı başardı.