Turkcell Global Bilgi, İpragaz'ı hizmet ağına ekledi

Turkcell Global Bilgi, İpragaz'a çağrı merkezi hizmeti vermeye başladı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Turkcell Global Bilgi, İpragaz ve İpragaz'ın grup şirketlerine çağrı merkezi hizmeti vermeye başladı. 

Şirketten yapılan açıklamaya göre; Turkcell Global Bilgi, İpragaz'ı hizmet ağına ekleyerek büyümeye devam ediyor. Enerji sektörünün öncü firmalarından İpragaz ve İpragaz'ın grup şirketlerine verilecek çağrı merkezi hizmeti Turkcell Global Bilgi'nin Edirne lokasyonundan yönetilecek. 

Turkcell Global Bilgi, İpragaz Tüketici Danışma Hattı'ndan, şikayet-talep yönetimi, dış arama hizmeti, acil durum aramaları, elektrik satış bilgilendirme ve müşteri hizmetlerinin yanı sıra e-posta cevaplama hizmetleri de verecek. 

Açıklamada görüşlerine yer verilen Turkcell Global Bilgi Yurt İçi Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı Akın Akalın, Turkcell Global Bilgi olarak klasik çağrı merkezi hizmetlerinin ötesine geçerek kurumsal müşterilerinin iş hedeflerine ortak olduklarını ve süreçlerini onlar adına yürüttüklerini ifade etti. 

Teknolojik alt yapıları, tecrübeleri ve ihtiyaca uygun ürettikleri çözümlerle müşteri memnuniyetini hep üst seviyede tuttuklarını belirten Akalın, şunları kaydetti: 

"Bu profesyonel hizmet anlayışımız sayesinde de ülkemizin önde gelen kurum ve kuruluşlarının bizleri tercih ettiğini görüyoruz. Yurtiçi ve yurtdışında toplam 25 lokasyonda 13 bin çalışanımızla hizmet verdiğimiz farklı sektörlerdeki 50'den fazla şirketle Türkiye'nin pazar lideri konumundayız. Bu büyük hizmet ağımıza enerji sektörünün önemli isimlerinden olan İpragaz'ı da eklediğimiz için son derece mutluyuz. Uzman ekibimizle iş süreçlerine önemli katkılar sunacağımıza inandığım İpragaz ile gerçekleştirdiğimiz ortaklığın herkese hayırlı olmasını dilerim." 

Bu konularda ilginizi çekebilir