Turkcell Superonline gelirlerini yüzde 38 artırdı

3. çeyrekte gelirlerini geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 38 artırarak 328 milyon TL’ye çıkaran Turkcell Superonline, 686 bini fiber kullanıcısı olmak üzere müşteri sayısını 1.1 milyona yükseltti

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

BURSA (DÜNYA) Altyapısı üzerinde sağladığı hizmetleri Turkcell sinerjisiyle birleştiren Turkcell Superonline, evden ve cepten interneti aynı pakette buluşturan Hızlı İkili paketini ilk olarak Bursa’da hizmete sundu. Turkcell Superonline Genel Müdürü Murat Erkan, tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, 2008 yılında Türkiye’yi geleceğin teknolojisiyle donatmak üzere fiber optik yatırımlarına başladıklarını ve ışık hızında interneti 2 milyon ev ve işyerinin kapısına kadar getirdiklerini söyledi. 2014 yılı üçüncü çeyrek sonuçlarına ilişkin bilgi veren Erkan, gelirlerini geçen yılın aynı dönemine oranla yüzde 38 artırarak 328 milyon TL’ye çıkardıklarını, 686 bini fiber kullanıcısı olmak üzere müşteri sayılarının 1.1 milyona ulaştığını, ses müşterisi sayısının da 500 bini aştığını belirtti. Bugüne kadar Türkiye genelinde 2,5 milyar TL’lik yatırıma imza attıklarını anlatan Erkan, “Turkcell sinerjisiyle geliştirdiğimiz ve çok kısa bir süre önce tanıttığımız kişisel televizyon platformu Turkcell TV Plus’ın en önemli özelliği üstün teknolojisiyle geleceğin televizyon izleme deneyimini bugüne taşıması. Turkcell’in güçlü 3G ve Turkcell Superonline’ın fiber altyapısı üzerinden hizmet veren platform sayesinde akıllı telefon, tablet ve bilgisayarların yanı sıra TV Plus kutusu ile evlerdeki yerini alıyor. Herhangi bir kanalı 12 saat geriye alma olanağı sunan TV Plus, ayrıca istenilen programı buluta kayıt etme özelliğiyle fark yaratıyor ve gerçek çoklu ekran deneyimi ile televizyon keyfi zaman ve mekana bağımlı olmaktan tamamen kurtuluyor” dedi. 

Hızlı İkili kampanyasını Bursa'da başlattı

Turkcell ve Turkcell Superonline, evden internet fiyatına hem evden hem cepten internet hizmeti sağladıkları Hızlı İkili kampanyasını Bursa’da başlattı. Bu kapsamda, evde 25 Mbps hız ve 75 GB hız alanına sahip limitsiz fiber internet ile cepte 1 GB turbo internet paketi, Alo müşterileri için ayda 59 TL’ye ve tek faturada sunuluyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir