Turkcell'den Ankara'ya 551 milyon lira yatırım

Turkcell, Ankara'da son 5 yılda toplam 551 milyon lira yatırım yaptı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Turkcell Kurumsal Satış Direktörü Sezin Mızraklı, Turkcell'in Ankara'da son 5 yılda toplam 551 milyon lira yatırım yaptığını belirtti. 

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Ankaralı iş adamları, İstanbul'daki Turkcell Kurumsal Müşteri Deneyim Merkezi'nde ağırlandı. Turkcell yetkililerinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen organizasyona çeşitli şirketlerden 22 yönetici katıldı. 

Mızraklı, burada yaptığı konuşmada, Turkcell'in Ankara'da son 5 yılda toplam 551 milyon lira yatırım yaptığını ifade etti. 

Sosyal sorumluluk projeleri

Turkcell'in Ankara'da imza attığı sosyal sorumluluk projelerine ilişkin bilgi veren Mızraklı, Kardelenler Projesi kapsamında 295 lise, 144 üniversite mezununa ulaştıklarını,  42 öğrencinin liseye, 58 öğrencinin de üniversiteye devam ettiğini kaydetti. 

Ekonomiye Kadın Gücü Projesi'nde Ankara'da 573 kadının kredi kullandığını dile getiren Mızraklı, kullanılan kredi tutarının 1 milyon 660 bin 297 lirayı bulduğuna işaret etti. 

Kurumsal müşterilere yönelik çalışmaları hakkında bilgi veren Mızraklı, şöyle konuştu: 

Son 5 yılda 650 organizasyon düzenlendi, 175 bin müşteriye ulaşıldı

"Turkcell, bugün kurumsal pazarın lideri ve 520 bini aşkın şirkete hizmet veriyor. Turkcell'li olmayı seçen şirketler için fark yaratmak, onları teknolojiyle bir adım öne taşıyabilmek için yoğun bir çaba içerisindeyiz. Bunun için de ülkemizi doğudan batıya, kuzeyden güneye adım adım geziyor, kurumsal müşterilerimize teknolojik inovasyonla nasıl bir gelişim yaşayacaklarını anlatıyoruz. Son 5 yılda bu amaçla 650 organizasyon düzenledik, 175 bin müşterimize ulaştık." 

Organizasyonda, Ankaralı iş adamları, mobil teknolojilerin katkısıyla yeni dünyada kazananlar arasında olmak isteyen şirketler için hayata geçirilen  "Gerçek Zamanlı İşletme" yaklaşımını Turkcell yöneticilerinden dinledi.