Türkiye'deki en büyük 10 firma arasında

Renk Plastik, bünyesine eklediği ürünlerle Avrupa standartlarında ambalaj malzemeleri üreten Anadolu’daki ilk üretici firma konumuna ulaştı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

KAYSERİ (DÜNYA) - Plastik ambalaj alanında faaliyet gösteren Renk Plastik, Türkiye’nin en büyük 10 firması arasında yer alıyor. Firma, bünyesine eklediği ürünlerle Avrupa standartlarında ambalaj malzemeleri üreten Anadolu’daki ilk üretici firma konumuna ulaştı.

Ağırlıklı olarak endüstriyel bazlı ürettiği naylon ambalajları üzerinde Ar-Ge çalışmaları yaptıklarını söyleyen Renk Plastik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Hisar, en son yaptıkları Ar-Ge çalışması sonucu balonlu grubunda laminasyon ürünleri ürettiklerini söyledi. Son ürettikleri bu ürünle Anadolu'da üretimi olmayan bir ürünü imal etmiş olduklarını ifade eden Hisar, balonlu grubunda; ekonomik balonlular, laminasyonlu balonlular ve gripin balonluları ürün gamına eklediklerini açıkladı. 

Renk Plastik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Hisar son ürünle ilgili olarak piyasadan ve müşterilerden olumlu tepkiler aldıklarını belirterek, "Piyasadan ve müşterilerimizden olumlu tepkiler aldık. Sektörümüzde özellikle katma değeri yüksek yeni ürünleri müşterilerimizin hizmetine sunmak için araştırmalarımıza devam edeceğiz. Firmamız plastik sektöründeki yenilikleri ve teknolojiyi yakından takip ediyor. Müşteri ağımızı sürekli gözden geçirip, güncelliyoruz. Dünya genelinde olan son teknoloji makinelerini getirip, müşterilerimize Avrupa standartlarında ürün sunuyoruz. Firma olarak en kaliteli ürünü, en uygun fiyata müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz. Kalitesiz mal üreten ve müşteri memnuniyetini dikkate almayan firmalar yok olmaya mahkum. Biz bunun bilincinde olarak, prensilerimize sadık bir şekilde yola devam ediyoruz" dedi.