UIB Türkiye, 2016'ya hızlı başladı

IBS Sigorta ve Reasürans Brokerliği, Ahmet Sertem Demir'i bünyesine kattı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Sigortacılık sektörünün tecrübeli isimlerinden Ahmet Sertem Demir, Ocak 2016 itibarı ile IBS Sigorta ve Reasürans Brokerliği (UIB Türkiye) bünyesine Teknik ve Operasyon Bölümü Genel Müdür Yardımcısı olarak katıldı. 

1979 Konya doğumlu olan Demir, İzmir Buca Anadolu Lisesi'nin ardından, Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nden mezun oldu. 2002 yılında sigortacılığa Marsh Türkiye plasman ekibinde görev alarak başladı. Ergo Sigorta'da Yangın ve Mühendislik Müdürü, Zurich Sigorta'da ise Kurumsal ve Ticari Teknik Koordinatörü olarak çalışan Ahmet Sertem Demir, en son HDI Sigorta bünyesinde Oto Dışı Teknik Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. İyi derecede İngilizce bilen Demir’in “Proje Finansmanı ve Sigortası” isimli bir kitabı bulunuyor.  

‘Yeni bir soluk getireceğine inanıyorum’

Yeni vizyonları çerçevesinde Sertem Demir ile yola devam etmekten duyduğu memnuniyeti ifade eden IBS Genel Müdürü Murat Çiftçi, “Büyüme stratejilerimiz doğrultusunda gerçekleşen bu yeni işbirliğinin şirketimize yeni bir soluk getireceğine ve beraberinde yeni iş fırsatları yaratacağına inanıyorum” dedi.