Unilever, NGN Cloud hizmeti almaya başladı

Unilever, Türkiye'deki "Galata Projesi" için iş ortağı olarak NGN'yi seçti.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Türkiye'de 5 bini aşkın çalışanıyla faaliyet gösteren Unilever, dijital dönüşüm yolunda attığı önemli adımlardan biri olan “Galata Projesi” için teknoloji ortağı NGN’i tercih etti.

Dijital dönüşümün temelinde artan performans, verimli sistemler ve kesintisiz hizmet faktörlerinin yer aldığının altını çizen Unilever BT Altyapı Müdürü Ulaş Işık, Galata Projesi’nin Türkiye’nin en büyük e-ticaret projelerinden biri olacağını söyledi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Unilever’in iş süreçlerinde verimlilik sağlamayı amaçlayan Galata Projesi ile tüm distribütörlerin siparişlerinin www.siparisdirekt.com web sitesi üzerinden alınarak en hızlı şekilde Unilever’in varolan müşterilerine ulaştırılması hedefleniyor.

"Hızla müdahale edilmesi önemli"

BT Altyapı Müdürü Ulaş Işık, “Kesintisiz hizmet, hızlı SLA, 7/24 erişilebilirlik ve yüksek performans gibi öne çıkan avantajlar sunan NGN Cloud hizmetini tercih etme kararı aldık. NGN’in performansından ve yaklaşımından çok memnunuz, Galata Projesi’nin başarısı daha büyük projeleri beraberinde getirecek” diye konuştu. Işık, projede istenilen tüm hizmetlerin tek servis sağlayıcı ile sağlanabilmesinin ve gerektiğinde hızla müdahale edilebilmesinin önemini vurguladı.

Projenin iş süreçlerindeki verimliliği büyük oranda artıracağını bildiren NGN Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Müfit Süer, “Unilever ile ses getirecek, iddialı bir projeye imza attık ve işbirliğimizi de çeşitli alanlarda artırarak devam ettiriyoruz. Unilever’in memnuniyetini sağlamak ve her türlü teknoloji ihtiyaçlarında çözüm üretebilmek adına NGN olarak elimizden gelen özveriyi gösteriyoruz. Galata Projesi’nin tüm altyapı ve yönetilen hizmetlerini sağlamakla beraber, esnek ve kolay büyüyebilir cloud ortamında sunucuların ve web hizmetlerinin lisanslaması, belirli SLA’ler ile müşterimizin işletim sistemi, database yönetimi, mail ve güvenlik hizmetlerinin yönetimini de sağlıyoruz. Bununla birlikte, proje altyapısı için danışmanlık gibi süreçlerde de destek oluyoruz.” dedi.

Bu konularda ilginizi çekebilir