Uysal'a ING Emeklilik'te yeni görev

Deniz Kalafat Uysal, kurumun Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirildi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - ING Emeklilik'te, Pazarlama Direktörü olarak çalışan Deniz Kalafat Uysal, kurumun Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirildi.

ING Emeklilik açıklamasına göre, hızlı tüketim ürünleri sektöründe önde gelen şirketlerde kariyer yaptıktan sonra 2012 yılından bu yana ING Emeklilik'te Pazarlama Direktörü olarak çalışan Uysal, Mart 2014 tarihi itibariyle Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevine atandı.

Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü'nden 1994 yılında mezun olan Uysal, aynı üniversitenin İşletme Yüksek Lisans Programı'na devam ederek MBA derecesi aldı. Profesyonel kariyerine 1996 yılında başlayan Uysal, Orta Asya ve Kafkasya Cumhuriyetleri'nden sorumlu Marka Müdür Yardımcılığı ve Marka Müdürü görevlerini üstlendi.

Uysal, 2001-2012 yılları arasında Türkiye'de Kıdemli Marka Müdürü, İş Geliştirme Müdürü ve Pazarlama Direktörü gibi görevlerde bulunan Uysal, 2012 yılından bu yana  ING Emeklilik'te Pazarlama Direktörü olarak çalıştı.

Mart 2014 itibariyle ING Emeklilik'te yeni görevine atanan Uysal, şirketin rekabetçi konumunun yanında, pazar payı ve marka imajının gelişmesine odaklanarak, kurumun kısa ve uzun vadeli hedeflerini gerçekleştirmesi için gerekli pazarlama stratejileri ile uygulamalarının geliştirilmesi ve bunların hayata geçirilmesinden sorumlu olacak.

Uysal ayrıca, ürün geliştirme, marka yönetimi, iç ve dış iletişim, dijital pazarlama, etkinlik yönetimi, satış kanallarına yönelik pazarlama faaliyetleri, tüketici ve pazar araştırmaları, müşteri deneyimi fonksiyonlarına da liderlik edecek.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir