Vergi indirimi istiyor

Avea CEO'su "Hizmet veya müşteri grubunu ayırmaksızın tüm tüketicilere yansıyacak bir vergi indirimin pazara büyük katkısı olacağına inanıyoruz" dedi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 



İSTANBUL - Avea, TBMM Bilişim ve İnternet Araştırma Komisyonu'nu ağırladı. Konuyla ilişkin yapılan açıklamada, Adana Milletvekili Necdet Ünüvar'ın başkanlığında çalışmalarını sürdüren TBMM Bilişim ve İnternet Araştırma Komisyonu'nun, Avea'nın Maçka'daki merkez binasını ziyaret ettiği, Avea Üst Yöneticisi (CEO) Erkan Akdemir ve üst düzey yöneticileri tarafından karşılanan Komisyonun ziyarette proje ve çalışmalar hakkında bilgi aldığı bildirildi.

Erkan Akdemir, burada yaptığı değerlendirmede, Avea'nın teknoloji üretimi konusunda Türk telekomünikasyon pazarına "öncülük" ettiğini vurgulayarak, şunları kaydetti: "Avea olarak teknolojiyi insan için kusursuz hale getirmek, mükemmel ürünler ve yenilikçi hizmetler geliştirmek ve müşterimizin her türlü ihtiyacını önceden görüp karşılamak üzere çalışıyoruz. TBMM Bilişim ve İnternet Araştırma Komisyonu ile yaptığımız görüşmede, sektöre yön verecek projelerimizi paylaşmanın yanı sıra, sektörün büyümesi ve adil rekabet koşullarının sağlanması için regülasyon tarafında yapılması gereken çalışmalarla ilgili görüşlerimizi de paylaştık. Yenilikçi hizmetlerin, yeni teknolojilerin insanlara ulaştırılması için, sektördeki tüm oyuncuların pazarın içinde kalması ve sağlıklı finansal koşullar içinde yatırımlarını sürdürmesi esas. Bir hizmet veya müşteri grubunu ayırmaksızın tüm tüketicilere yansıyacak bir vergi indirimin pazara büyük katkısı olacağına inanıyoruz."    
 

Bu konularda ilginizi çekebilir