Vestel, GameX 2015'e sponsor oldu

Vestel, GameX 2015 Uluslararası Dijital Oyun ve Eğlence Fuarı'nın Teknoloji Sponsoru oldu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Vestel, 17-20 Aralık tarihleri arasında Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenecek olan GameX 2015 Uluslararası Dijital Oyun ve Eğlence Fuarı'na Teknoloji Sponsoru olarak destek verecek. 

GameX 2015,  Balkanlar, Ortadoğu ve Afrika'nın en büyük dijital oyun ve eğlence fuarı olarak çok sayıda katılımcıyı ağırlayacak. Vestel'in fuar alanında 208 metrekareye yayılacak standı, sergilenecek teknoloji ürünleri ve çeşitli oyunlar ile oyun tutkunları için buluşma noktası olacak. Vestel 4K TV, Vestel Kavisli TV, Vestel Çift Ekranlı TV, Vestel Venus akıllı telefonları ve Desibel kulaklıklar Vestel'in GameX 2015'te sergileyeceği ürünler arasında yer alacak. 

Vestel, iki yeni oyunu GameX 2015 ziyaretçileriyle tanıştırmaya hazırlanıyor. Bu oyunlardan biri olan Tweetball'da, oyuncular futbol topu ile farklı bir tweet yazma deneyimi yaşayacak. Belli bir atış hakkıyla top ile en uzun cümleyi yazacak kişiler ödüllendirilecek. Oyuncuların şut atarak yazdıkları cümleler daha sonra Twitter hesapları üzerinden paylaşılacak. 

Türkiye'de ilk kez GameX fuarında oynanacak Makey Makey oyununda ise fuar ziyaretçileri iletken malzemeler kullanarak mutfağın sesini duyurmaya çalışacak. Oyunda, oyuncuların Vestel'in dış yüzeyi iletken olan küçük ev aletleri, fırın ve Retro buzdolaplarına dokunarak notalar meydana getirmeleri sağlanacak. Oyuncular, ekran üzerinden hangi nota için hangi ürüne dokunulması gerektiği konusunda yönlendirilecek ve Vestel ürünleri ile mutfağın sesini oluşturacak.