Vestel Ventures, Pisano ve Verisun’u dünyaya tanıttı

Vestel Ventures, Barselona’da düzenlenen Mobil Dünya Kongresi’nde, yatırım yaptığı Verisun ve Pisano’nun ürünlerini Vestel’in standında sergiledi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Vestel Ventures; Barselona’da düzenlenen Mobil Dünya Kongresi’nde (MWC), yatırım yaptığı Verisun ve Pisano’nun ürünlerini dünyaya tanıttı. Yatırımlar hakkında değerlendirmelerde bulunan Vestel Ventures Genel Müdürü Metin Salt, “Vestel Ventures olarak fikirlere hayat, girişimcilere el veriyoruz. Fikirleri büyütürken Vestel kaldıracını kullanıyoruz. Verisun’un ‘Akıllı Şehir Asistanı’, Vestel’in akıllı şehir konseptini tamamlayan bir uygulama. Özellikle büyük şehirlerde orada yaşıyor bile olsanız yanınızda sürekli bir rehber olması hayatımızı çok kolaylaştırır. İşte bu ‘Akıllı Şehir Asistanı’ da telefonumuzu şarj etmek de dahil, hava-yol durumu, yol tarifi, gerekirse taksi bulma gibi acil ihtiyaçlarımızda yanımızda. Sadece vatandaşlar için değil, o şehrin yönetimi de içine yerleştirilebilen sensörler sayesinde bazı bilgilere sahip olabilir. Bu tür uygulamaları ve bu uygulamaları ortaya çıkaran şirketleri bir teknoloji şirketinin iştiraki olarak desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

Rekabette öne geçebilmek için iyi bir ürün üretip satmanın yanında müşteri memnuniyetini en üstte tutmanın önemine dikkat çeken Metin Salt, yatırım yaptıkları müşteri etkileşim platformu Pisano’yla ilgili olarak şunları söyledi:

“Ürününüz ne kadar iyi olursa olsun, müşterinizle olan bağınızı satış aşamasından satış sonrası hizmetlere kadar her aşamada kusursuz sağlamanız gerekiyor. Bu da bir sonraki satın almada müşterinin tekrar sizi tercih etmesini sağlıyor. Pisano’nun müşteri odaklı etkileşim platformu ilk günden dikkatimizi çekmişti. İnsanlarla sürekli iç içe olan Vestel için müşterilerin memnuniyeti her şeyden önemli. Pisano’ya yatırım yaparak uygulamanın da bir adım ileriye taşınmasına katkımız olacağını düşünüyoruz.”

Bu konularda ilginizi çekebilir