Viking Temizlik'e Çevko'dan 2 ödül

Viking Temizlik ve Kozmetik A.Ş. 2 kategoride birden ödüle layık görüldü.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Çevreye en duyarlı Egeli işletmelerin başında gelen Viking Temizlik ve Kozmetik A.Ş. 2 kategoride birden ödüle layık görüldü.

Türkiye ve dünyanın önde gelen şirketlerinin yarıştığı "ÇEVKO Yeşil Nokta Sanayi Ödülleri" 15 Aralık tarihinde Wyndham Grant Otel Levent İstanbul’ da gerçekleşen törenle sahiplerini buldu.

Çevre Koruma ve Ambalaj Atıkları Değerlendirme Vakfı ÇEVKO’ nun tüm kriterlerini gerçekleştiren firmaların katılabildiği yarışmada Viking Temizlik, Atık Yönetim Sistemi ve Uygulamaları Kategorisinde Yeşil Nokta Teşvik Ödülü, Çevre Konulu Sosyal Sorumluluk Uygulamaları Kategorisinde ise Teşekkür Plaketi ile ödüllendirildi. 

Pazarlama ve İletişim Grup Müdürü Gökçe Hatipoğlu sürdürülebilir çevre politikalarının  Viking Temizlik için önemini şu şekilde özetledi:

"Sürekli iyileştirme kavramı içerisinde mevcut faaliyetlerimizi yürütürken, hammadde, doğal kaynak,  enerji tasarrufu ve atık geri kazanımı ile ilgili teknolojileri takip etmekte ve uygulamaya yönelik olarak değerlendirmekteyiz.  Doğal kaynaklarımızın kıymetinin, sonraki kuşaklara yaşanabilir bir dünya bırakmanın sorumluluğunun bilincindeyiz. Tüm bu süreçlerde yaptığımız çalışmaların yanı sıra ağaçlandırma projelerimiz ile bu ödüllere hak kazanmak çok sevindirici. Ürettiğimiz tüm ürünlerin etiketlerinde yeşil nokta sembolünü kullanarak tüketicileri bilinçlendirme çalışmalarımız devam edecektir"

Bu konularda ilginizi çekebilir