Vodafone'dan faturasız abonelere yüzde 75 indirim

Vodafone'un yeni geliştirdiği "Her Yer İndirim" tarifesi aboneleri, Türkiye'de bir ilk olan "Vodafone Dinamik Fiyatlandırma" teknolojisi sayesinde yüzde 75'e varan indirimlerden yararlanabilecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Vodafone Türkiye, yeni geliştirdiği "Her Yer İndirim" tarifesiyle faturasız abonelerine farklı zamanlarda, farklı bölgelerde özgürce ve kazançlı konuşma imkanı sunuyor. Tarifeyi kullanan aboneler "Vodafone Dinamik Fiyatlandırma" teknolojisi sayesinde yüzde 75'e varan indirimlerden yararlanabilecek. 

Vodafone Türkiye'den yapılan açıklamaya göre, dijital dönüşüm vizyonu doğrultusunda abonelerine yenilikçi ürün ve servisler sunan ve abonelerinin iletişim ihtiyaçlarını avantajlı tarifelerle karşılarken onlara her daim kazandırmayı hedefleyen Vodafone, faturasız abonelerine yönelik yeni bir tarife sunuyor. 

"Her Yer İndirim" tarifesini kullanan Vodafone aboneleri için özel olarak geliştirilen kampanya kapsamında, faturasız aboneler Türkiye'de bir ilk olan "Vodafone Dinamik Fiyatlandırma" teknolojisi sayesinde yüzde 75'e varan indirimlerden yararlanabilecek. 

Vodafone'un geliştirdiği yenilikçi "Vodafone Dinamik Fiyatlandırma" teknolojisi ile abonelere bulundukları lokasyon ve zamana göre değişen sürpriz indirim fırsatları sunulacak. Faturasız aboneler, diledikleri zaman *4455#'yi tuşlayarak bulundukları yerdeki indirim oranını anında ve kolayca öğrenebilecek. Her konuşma sonrası aboneye kısa mesaj (SMS) ile bilgilendirme yapılacak. Tarife kullanıcısı tüm faturasız aboneler bu kampanyadan kayıtsız, şartsız ve ücretsiz yararlanabilecek.   

Buruk: "Yenilikçi 'Dinamik Fiyatlandırma' teknolojimizle bir ilke imza attık" 

Açıklamada konuya ilişkin görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, alanında ilk olan yenilikçi ürün ve servisler sunabilmek için abone talep ve ihtiyaçları konusunda sürekli ve düzenli araştırmalar yaptıklarını belirterek, Vodafone Türkiye olarak, koşulsuz müşteri memnuniyeti hedefiyle abonelerinin hayatını kolaylaştıran yenilikçi ürün ve servisler geliştirmeye odaklandıklarını aktardı. 

Bu kapsamda, Vodafone faturasız aboneleri için de sürekli kazandırma vizyonuyla avantajlı kampanyalar düzenlediklerini bildiren Buruk, son kampanyalarıyla birlikte, faturasızlara yönelik "Her Yer İndirim" tarifesini kullanan abonelerine Türkiye'de bir ilk olan "Vodafone Dinamik Fiyatlandırma" teknolojisi sayesinde yüzde 75'e varan oranlarda indirimli konuşma avantajı sunduklarını kaydetti. 

Buruk, "Abonelerimiz hiçbir şey yapmasalar bile her konuşmanın ardından gelecek kısa mesaj ile ne kadar indirim kazandıklarını görebilecekler. Dilerlerse, bulundukları yer ve zamana bağlı indirimi telefon konuşmasından önce keşfetmek için *4455#'i tuşlayarak sorgulama yapabilecekler. Vodafone olarak, faturasız abonelerimizin mobil iletişim deneyimini zenginleştiren ve yükselten fırsatlar sunmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. 

Bu konularda ilginizi çekebilir