Vodafone'lu esnafa Vestel'den indirim

Vodafone İş Ortağım'ın Vestel ile hayata geçirdiği kampanya, esnafın klima ve ısıtıcı giderleri için yüzde 20 fiyat avantajı sunuyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İşletmelere maliyet avantajı ve verimlilik artışı sağlayan çözümler geliştiren Vodafone İş Ortağım'ın Vestel ile hayata geçirdiği kampanya, esnafın klima ve ısıtıcı giderleri için yüzde 20 fiyat avantajı sunuyor.

Vodafone açıklamasına göre, 31 Ocak'a kadar geçerli kampanyayla Vodafone'lu esnaf belirli Vestel ısıtıcı ve klima alışverişlerinde anında yüzde 20 indirimden faydalanarak tasarruf edebilecek.

Kampanya kapsamında Vodafone'lu esnaf, kış aylarında özellikle dükkan gibi kapalı alanlarda ısınma ihtiyacını indirimli olarak karşılayabilecek. Seçilmiş Vestel klima ve ısıtıcılarda Vodafone'lu esnafa anında yüzde 20 indirim sağlanıyor. Vestel iklimlendirme cihazlarıyla ısınacak esnaf, böylece Vodafone İş Ortağım'ın desteğiyle masraflarında bir avantaj kalemi daha elde etmiş oluyor.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, kampanyaya ilişkin değerlendirmesinde, "Vodafone İş Ortağım olarak, Türkiye'de dijitalleşmeye en çok ihtiyaç duyan ve bundan en çok faydalanacak esnafımızı önemsiyoruz. Esnafın hızla dijital dönüşümde yerini alması için Yarına Hazırım Platformu'yla onları yakından tanımayı amaçlıyoruz" ifadelerini kullandı.

Kampanyalarla esnafın işlerini yarınlara hazırlamayı sağlayacak çözümler önerildiğini belirten Aksoy, şöyle devam etti:

"Onlar için tasarruf fırsatları yaratmaya odaklanıyoruz. Ekonomimizin gizli kahramanları olan esnafın günlük maliyetlerini kontrol etmelerine yardımcı olmak için, onların ister dükkanlarında ister evlerinde iklimlendirme ihtiyaçlarında masraf yükünü hafifletmeyi hedefledik. Vestel ile hayata geçirdiğimiz kampanyamızla esnafımız 31 Ocak'a kadar Vestel marka klima ve ısıtıcı alışverişlerinde anında yüzde 20 indirimden faydalanabiliyor.

Esnafımıza 'Maliyetlerinizi azaltmak Vodafone İş Ortağım'la işte bu kadar kolay' diyoruz. Türkiye ekonomisi uzun yıllardır ayakta tutan esnafımıza rekabetçilik, verimlilik ve maliyet avantajı sunarak beklentilerini karşılayacak ürün ve hizmetler geliştirmeye devam edeceğiz."

 

 

Bu konularda ilginizi çekebilir