Yeni "Mini Drone"lar TeknoSA'da

TeknoSA, Parrot'ın ödüllü mini robotları için sınırlı sayıda ön sipariş fırsatı sunuyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Parrot'ın merakla beklenen ödüllü "Mini Drone"ları, Rolling Spider ve Jumping Sumo ön sipariş fırsatı ile TeknoSA'da satışa sunuluyor. 

Şirketten yapılan açıklamaya göre, TeknoSA, Parrot'ın ödüllü mini robotları için sınırlı sayıda ön sipariş fırsatı sunuyor. İlk önce sadece "Teknosa.com" internet sitesi üzerinden ön siparişi alınan mini robotlar, 15 Eylül'den itibaren sevenleriyle buluşacak. Teknoloji meraklıları ürün piyasaya çıktığı andan itibaren önce TeknoSA mağazalarında deneyimleme imkanı bulabilecek. Parrot'ın uçan robot "Rolling Spider"ı ve zıplayan robot "Jumping Sumo"su bulundukları her ortamı eğlenceli hale getirecek. 

Parrot, Jumping Sumo için geliştirdiği yeni kablosuz sistemi sayesinde akıllı telefonlar veya tabletler ile kolayca bağlantı kurulabiliyor. Ücretsiz Freeflight uygulamasıyla akıllı telefonun veya tabletin ekranı bir oyun joystick'ine dönüşüyor. Kolayca kontrolünü sağlanan Jumping Sumo, maceraperestlerin parmaklarının küçük bir darbesiyle önüne çıkan tüm engellerden kurtuluyor. 

Parrot'un kablosuz kullanılabilir cihazlarından diğeri Rolling Spider, bir robot oyuncaktan beklenenin çok daha fazlasını sunuyor. Yalnızca 65 gram ağırlığı bulunuyor. Parrot'ın Rolling Spider robotu, akıllı telefonlarla veya tabletlerle kolayca bağlantı kurabiliyor. Cihaza indirilen ücretsiz Freeflight uygulamasıyla Bleutooth üzerinden bağlantısı kurulan Rolling Spider oyunseverleri bekliyor. 

Mini robotların performansı için "http://www.youtube.com/watch?v=3LZgTgI0REk" ziyaret edilebiliyor. 

Bu konularda ilginizi çekebilir