Yeşiloğlu Plastik, yurtiçinde bayi ağını genişletmek istiyor

Yeşiloğlu Plastik Müdürü Efdal Yeşiloğlu, “Ürün çeşitliliğimiz ile altyapı projelerinde ihtiyaçlara cevap veriyoruz. Bunun yanında satıcı firmalarla bölgesel olarak çalışıyoruz” dedi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İKBAL FİDAN

YOZGAT - Yurtiçinde 38 bayisi bulunan Yeşiloğlu Plastik, bayi ağını genişletmeyi planlıyor. Yozgat OSB’de 20 bin metrekare alan üzerinde kurulu olan Yeşiloğlu Plastik, geniş ürün yelpazesi ile üretimini sürdürüyor. Çift cidarlı HDPE esaslı koruge boruları, PVC basınçlı temiz su boruları ve ekleme parçaları, polietilen basınçlı temiz su boruları ve sera saksıları üretimi gerçekleştiren firma, koruge boru dolgu malzemesi ürünlerini de kendi bünyesinde üretmeyi hedefliyor.

Yıllık 6 bin ton üretim kapasitesine sahip olduklarını ve müşteri portföylerinin kamu kuruluşları ve müteahhit firmalardan oluştuğunu kaydeden Yeşiloğlu Plastik Müdürü Efdal Yeşiloğlu, “Ürün çeşitliliğimiz ile altyapı projelerinde ihtiyaçlara cevap veriyoruz. Bunun yanında satıcı firmalarla bölgesel olarak çalışıyoruz” dedi. Türkiye’nin birçok il, ilçe ve köyünde içme suyu ve kanalizasyon şebekelerinde ürünlerinin kullanıldığını vurgulayan Yeşiloğlu, “Ayrıca, başta Türk cumhuriyetleri olmak üzere birçok ülkeye de aracı firmalarla ürünlerimizi ulaştırıyoruz” şeklinde konuştu.

Sektörel sorunlara da değinen Yeşiloğlu, “Sektörümüzdeki en büyük sıkıntılardan biri, düşük standartlarda üretim yapan firmalardan dolayı rekabetin yoğun olması. Avantajımız ise inşaat sektöründeki gelişmelerin, plastik boru tüketimini ve dolayısıyla üretimini artırıyor olması” ifadelerini kaydetti.

Bu konularda ilginizi çekebilir