Yıldız Entegre birincilik koltuğunu kaptırmadı

Yıldızlar Entegre, Capital Dergisi tarafından açıklanan en büyük 500 şirket sıralamasında geçen seneki koltuğunu koruyarak birinci oldu

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Capital Dergisi tarafından hazırlanan “Capital 500” listesinde Türkiye’nin en büyük 500 şirketi açıklandı.  Holdingin şirketi Yıldız Entegre, listenin 64’üncü sırasında yer alırken, kendi sektöründe de ise  birinci sıradaki yerini korudu.

"Yatırımlarımız hız kesmeden devam ediyor"

2015’te yaşanan olumsuzluklara rağmen, Yıldız Entegre’nin ağaç ve orman sanayisinde üretim ve satış gücü ile ‘’Capital 500’’ listesinde yer alan şirketler arasındaki lider konumunu korumasından duyduğu mutluluğu vurgulayan Yıldızlar Yatırım Holding İcra Kurulu Başkanı Hakkı Yıldız, “Yatırımlarımız hız kesmeden devam ediyor. Global bir oyuncu olma hedefiyle yolumuza devam ediyoruz” dedi.

Yıldızlar Yatırım Holding çatısı altında bugün, 9 şirket ve 3 bine yaklaşan çalışan bulunuyor. 2015’i hedeflerine paralel olarak yüzde 20 büyüyerek kapatan holding, böylece toplam cirosunu da yaklaşık 3.2 milyar TL’ye yükseltmişti. Bu cironun 2.6 milyar TL’si, holdingin lokomotif şirketi olan Yıldız Entegre’den geliyor. 

Bu konularda ilginizi çekebilir