Çilek, Çin üzerinden yeni pazarlara açıldı

18-22 Mart tarihleri arasında düzenlenen Çin Uluslararası Fuarı'na katılan Çilek Mobilya, fuar aracılığıyla yeni anlaşmalara imzaladı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Çilek, mobilya sektöründe dünyanın en büyük 2'nci fuarı olan Çin Uluslararası Fuarı'na (CIFF) katıldı. 

Çilek açıklamasına göre; 18-22 Mart tarihleri arasında düzenlenen fuara 4'üncü kez katılan şirket, tematik tasarımları BiConcept ve Black Pirate ile fuarda ilgi gördü. 

Yakut, Mocha, Natura Baby ve Royal gibi çocukların ve gençlerin hayallerini süsleyen birbirinden farklı tasarımlarıyla Çinli ziyaretçilerin olduğu kadar, diğer katılımcıların da ilgisini çeken Çilek, dünya standartlarında üretimi, sahip olduğu güvenlik ve sağlık sertifikalarıyla da beğeni topladı.  

Çilek, yeni işbirlikleri ve mağazalar için fuarda 100'e yakın yatırımcıyla görüşmeler gerçekleştirdi. Başta Çin olmak üzere, Hindistan, Bangladeş, Güney Kore, Tayvan, Suudi Arabistan ve Sudan ile önemli işbirliklerine imza atıldı. 

Açıklamada görüşlerine yer verilen Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Muharrem Çilek, fuarın en dikkat çekici stantlardan biri olduklarını belirterek, Çin ve dünyadaki benzer fuarların mobilya sektörü açısından öneminin her geçen gün arttığına dikkati çekti. 

Çilek, hedef pazarlara ulaşmak için fuarları değerlendirmeye çalıştıklarını ve bunu fırsat olarak gördüklerini kaydederek, "Fuarda gördükleri yoğun ilgiden son derece memnun kaldıklarını ve gururlandıklarını ifade eden Muharrem Çilek, yine yeni ülkelere gidiyoruz, yeni anlaşmalar imzaladık. Yakında yeni açtığımız mağazalarla tüm dünyada olacağız" değerlendirmelerini yaptı. 

Bu konularda ilginizi çekebilir